Vacature Sorteerder (Fulltime - Utrecht)

✅ Get the job done
✅ Verantwoordelijk

Wie zijn wij? 🌱

VersTrade is het online food platform voor elke foodprofessional. Wij willen een duurzaam en eerlijk food platform creëren, waarbij wij de leveranciers en de foodprofessionals op een eerlijke manier aan elkaar willen verbinden.
Door het beperken van het aantal schakels in de voedselketen, legt het product minder voedselkilometers af en beperken we voertuigbewegingen.
VersTrade groeit erg hard op dit moment en daarom zoeken we nieuwe collega’s. Onder andere zoeken we een Sorteerder in onze warehouse in Utrecht.

Wat ga je doen? 💪🏼

Ben jij gemotiveerd om de handen uit de mouwen te steken? Ben jij daarnaast graag fysiek aan het werk? En wil je samen met ons groeien? Wellicht is deze functie als sorteerder dan wel wat voor jou!
Je gaat aan de slag met het sorteren van levensmiddelen. Deze levensmiddelen worden uiteindelijk verzonden naar de klant. Je werktijden zijn van 22.00- 05.00 uur in Utrecht van maandag tot en met zaterdag. Er is een goede busverbinding en Station Maarssen is op fietsafstand.
In het kort:

– Je gaat levensmiddelen sorteren in een koel- en vriescel;
– Je gaat het juist wegzetten op route-niveau in rolcontainers;
– Je gaat de producten labelen & sealen;
– Je gaat de pakbon vergelijken of alles klopt;
– Je gaat manco’s registreren.

Wat neem je mee? 🚀
– Je bent in de avonden en nacht beschikbaar;
– Je werkt netjes en houd je aandacht erbij;
– Je gaat door tot het werk helemaal af is;
– Je wilt fysiek werk verrichten.

Wat krijg je? 💶
– Een marktconform salaris;
– 8% vakantiegeld;
– €17,00,- per uur Bruto;
– Reiskosten (in overleg).

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Margot Redeker via m.redeker@versenfijn.nl. Meteen enthousiast geworden? stuur je CV en motivatie naar  m.redeker@versenfijn.nl.

Zzp’ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.