Backend Developer (Fulltime - Utrecht)

✅  Pioneersgeest
✅  Stressbestendig

Wie zijn wij? 🌱

VersTrade is het online food platform voor elke foodprofessional. Wij willen een duurzaam en eerlijk food platform creëren, waarbij wij de leveranciers en de foodprofessionals op een eerlijke manier aan elkaar willen verbinden.
Door het beperken van het aantal schakels in de voedselketen, legt het product minder voedselkilometers af en beperken we voertuigbewegingen.
VersTrade groeit erg hard op dit moment en daarom zoeken we nieuwe collega’s. 

VersTrade is een jong bedrijf dat vol in ontwikkeling is. Inherent daaraan is dat onze processen continu veranderen en verbeteren. Voel je je thuis in een omgeving waarbij iedereen met opgestroopte mouwen de schouders eronder zet en deze pioniersgeest ook van jou verwacht wordt dan willen we graag met jou in contact komen!

Wat ga je doen? 💪🏼

In het team van VersTrade zijn we op zoek naar een nieuwe collega die als backend developer ons kan helpen met het realiseren van onze enorme ambities!

We zijn op zoek naar iemand die de commerciële belangen van issues en features goed kan afwegen, de functionele eisen weet te vertalen in een correct database design, tot een goed beargumenteerde systeemarchitectuur kan komen en deze ook weet te implementeren in degelijke code. Devops (linux) is overigens een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Het VersTrade platform bestaat uit verschillende systemen waarbij gebruik wordt gemaakt van de volgende technologieën en frameworks:

– Fastapi
– Node js
– Django
– Phalcon / php
– Flutter / Angular
– Mariadb

 

Heb je vragen?  Neem gerust contact op met Muhanad Alsalhi via M.Alsalhi@verstrade.nl . Meteen enthousiast geworden? stuur je CV en motivatie naar M.Alsalhi@verstrade.nl

Zzp’ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.-