il Giardino-1

Van beursbezoeker tot klant Een succesverhaal

Maandag 10 oktober begint de BBB in Maastricht – we kunnen niet wachten! Het is altijd spannend om nieuwe horecabedrijven en mensen te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in ons online food platform. Een online food platform waar je met een handige app alle producten bestelt die je nodig hebt zonder minimale bestelhoeveelheid.

"De app is heel gemakkelijk in gebruik". Ivano Riggio, eigenaar Il Giardino in Maastricht

Al snel raken we in gesprek met de eigenaar van een Italiaans restaurant uit Maastricht. Zijn aandacht wordt getrokken door de verschillende leveranciers die met hun producten op onze stand staan. Dit is meteen de kern van ons concept. Ons food platform verbindt de leverancier met de foodprofessional.

Zo valt ook Hilco Hillendoorn op met het Italiaanse biermerk Angelo Poretti. De heren van Il Giardino willen graag het Italiaanse bier proberen. Hilco vertelt enthousiast over de geschiedenis en het verhaal van de brouwerij.
Het bier valt goed in de smaak. Zo goed zelfs dat ze meteen klant worden bij VersTrade en het bier bestellen.

Horecaondernemers zoeken leveranciers die een goed product hebben. Daarnaast willen ze ook ontzorgd worden bij de levering. Hier komt VersTrade om de hoek kijken.
In het geval van Il Giardino bestellen ze naast het Italiaanse bier ook andere producten uit verschillende productcategorieën. Wij zorgen ervoor dat alles gebundeld bezorgd wordt door onze eigen chauffeurs. Nog een pluspunt, wij rekenen geen bezorgkosten bij een bestelling vanaf 250 Euro.

“Jullie hebben interessante producten op het platform staan, ze zijn prijstechnisch interessant en de producten zijn kwalitatief goed”. Aldus Ivano Riggio.

We hadden het ook over verbinding. Eten verbindt, in ons geval letterlijk en figuurlijk want op dinsdagavond zitten we met het voltallige VersTrade team en leveranciers heerlijk te eten bij Il Giardino. We hebben genoten van heerlijk eten en de gastvrijheid.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van VersTrade. Bel 030- 227 05 63 of mail ons op klantenservice@verstrade.nl en wij helpen je graag met je bestelling.

Beste food professional maak vrijblijvend een account aan!

Met het aanmaken van een account ga je akkoord met onze algemene voorwaarden