Het Limburgse kloostervarken

Een ritje van noord naar zuid Nederland brengt je langs de mooiste plekken. Ons land kent er genoeg, maar er zijn er een paar in het bijzonder. In het mooie Limburg kennen we het Limburgs Kloostervarken, maar nog bekender is het bedrijf Livar, dat haar naam te danken heeft aan deze Kloostervarkens. In het plaatsje Echt vind je Abdij Lilbosch waar Livar vandaan komt.

De oprichting van de Abdij gaat decennia terug, maar die van Livar gaat terug naar het jaar 2000 waar het de samenwerking vond met de Abdij om zo productie van écht lekker varkensvlees nieuw leven in te blazen.

Succes creëer je samen

Livar is als een van de eerste betrokken geweest bij de oprichting van VersTrade. Sinds enkele jaren bouwen we samen aan een mooie en vooral circulaire toekomst waarin Livar haar best heeft gedaan om op een zo duurzame en diervriendelijk mogelijke manier het lekkerste varkensvlees heeft weten te ontwikkelen. Door gebruik te maken van het VersTrade platform kunnen we een mooie bijdrage leveren aan het voortzetten van dit proces door de logistiek uit handen te nemen. Een mooie samenwerking waarin we je graag meenemen!

Bekijk hieronder de video die we opnamen bij Abdij Lilbosch in samenwerking met Livar!