Leveranciersmiddag 28 Juni

Vorige week dinsdag kwamen er zo’n 60 van onze leveranciers en partners van VersTrade samen op de eerste leveranciersmiddag in het Van der Valk Hotel Breukelen. Muhanad opende de middag, hij vertelde waar VersTrade nu staat en waar VersTrade naar toe gaat. Zo had hij het over de groei en de samenwerking met PostNL, de nieuwe supplier app die eind juli wordt gelanceerd en de aankomende beurzen waar VersTrade aanwezig zal zijn. De Gastsprekers Er waren zes gastsprekers uitgenodigd om te vertellen wat de samenwerking met VersTrade voor hun als bedrijf inhoudt. De centrale vraag was: ‘’Hoe kun je nog succesvoller worden met VersTrade?’’ Het antwoord op deze vraag werd uitgelegd door onze gastsprekers. Zo hebben onder andere PostNL, Gorillas, Hoppe Food group en City Sales hun succesverhalen gedeeld.

De gastsprekers

Er waren zes gastsprekers uitgenodigd om te vertellen wat de samenwerking met VersTrade voor hun als bedrijf inhoudt.

De centrale vraag was: ‘’Hoe kun je nog succesvoller worden met VersTrade?’’ Het antwoord op deze vraag werd uitgelegd door onze gastsprekers. Zo hebben onder andere PostNL, Gorillas, Hoppe Food group en City Sales hun succesverhalen gedeeld.
Hans Danhof, Supply Chain Director bij Gorillas mocht de spits afbijten. Hij legde in duidelijke woorden uit wat Gorillas is en wat ze doen. De samenwerking met VersTrade kan worden samengevat in een goed distributienetwerk voor unieke en verse producten.
Gijs Hoefsloot, Sales bij Boerderijs gaf aan dat hij het heel prettig vindt dat VersTrade ook bij de kleinere horecagelegenheden kan leveren. Voornamelijk waar de klassieke groothandels dat niet kunnen. Hij benadrukt hierbij het gemak van de VersTrade app om producten te bestellen.
Michiel Kalis, General Manager Fulfilment van PostNL gaf een heldere uitleg waar PostNL nog meer mee bezig is en waarom zij gekozen hebben om in VersTrade te investeren. Zij zien ons online foodplatform als de toekomst binnen de foodservice markt.
Bjorn van der Meijden, Accountmanager bij Hoppe heeft VersTrade in kunnen zetten bij een nieuwe marktbewerking. Momenteel werken we samen aan een strategie om Hoppe onder de aandacht te brengen bij horecazaken.
Beer Brinkers en Maarten Broedelet van City Sales beschrijven het nieuwe concept dat ze onlangs zijn gestart. Voor dit salesconcept gaan er ambassadeurs op pad met een aantal producten van verschillende leveranciers die complementair zijn aan elkaar. Als onze afnemers meer producten van meerdere leveranciers bestellen, is dat gunstig voor iedereen.

Netwerkborrel

Na de gastsprekers was er tijd en ruimte voor de netwerkborrel. Hier kreeg iedereen de mogelijkheid om met elkaar te praten en ideeën uit te wisselen. Ook mochten we feedback ontvangen van de aanwezigen. Het is goed om te weten wat er leeft onder de leveranciers en wat wij als VersTrade nog meer kunnen betekenen voor elkaar. Door onze krachten te bundelen realiseren we meer impact.

Hoe leuk was het dat Veronica Marseillan van het bedrijf Frambons speciaal uit Spanje overkwam om dit event bij te wonen? Met het VersTrade platform heeft zij de mogelijkheid om het merk Frambons verder op de kaart te zetten in Nederland.
Wat serveer je aan fijnproevers als snack & bite tijdens een leveranciersmiddag? Daar hoefden we niet lang over na te denken. Namelijk, lekkere hapjes van onze eigen leveranciers! Zo hadden wij de Blended worstenbroodjes van de Bakkende Brabander, zeewier bitterballen van Olijck, vegan bitterballen van Captain Food, heerlijke mini pizza bites en mini donuts van All4Kitchen. Deze overheerlijke hapjes en drankjes werden verzorgd door het gastvrije personeel van Van Der Valk.

Afsluiting

Alle gastsprekers kregen na afloop een heerlijke doos met handgemaakte bonbons uitgereikt van het merk Friandries uit Tilburg.

Kortom, het was een ontzettend geslaagde middag. Wij willen iedereen bedanken voor jullie aanwezigheid. Een volgende leveranciersmiddag zal dan ook zeker volgen.