Chef

Digitaliseer je administratie door middel van de VersTrade app

“Het is laat in de avond en je moet nog alle pakbonnen van vorige week controleren en in de administratie verwerken. Alle papieren pakbonnen verzamelen en stuk voor stuk bekijken.”

Met de VersTrade app hoef dit niet meer, want wij hebben een feature voor jou in de app wat zeker tijd gaat schelen. Zo kun je je focussen op waar het echt om gaat, het bereiden van gerechten voor jouw gasten.

In de app hebben we een feature genaamd ‘pakbonnen’, hierin wordt de administratie voor jou gedigitaliseerd. Zo wordt duidelijk weergegeven welke goederen je besteld hebt, de hoeveelheid van de levering, de besteldatum en de leverdatum. De pakbonnen weergeven al je bestellingen op orderniveau in een duidelijk overzicht. In dit overzicht kun je digitaal al je bestellingen afstrepen. Mocht een bestelling niet naar wens zijn, dan kun je heel eenvoudig een klacht melden. Deze klacht komt binnen bij onze klantenservice, waarna wij de klacht in behandeling nemen. Doordat alles nu digitaal verloopt is het mogelijk om de facturen te checken op orderniveau, zo kun je makkelijk zien wat er mee aan de hand was en hoe dit is opgelost. Je administratie is dus al gedaan, wat jou weer tijd scheelt.

Hoe werk het? Volg onderstaande stappen om je pakbonnen te zien staan binnen de VersTrade app:

1. Login op de VersTrade app.

2. Klik vervolgens op de button ‘Account’.

3. Kies ‘Pakbonnen’ om te zien welke goederen je besteld hebt, de hoeveelheid van de levering, de besteldatum en de leverdatum.

Maar, mocht je de app liever in de browser gebruiken, dan kan dat ook! Navigeer naar de webapp https://webapp.verstrade.nl/

Kom je er niet uit? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op +31 (0)30 227 05 63

Ben jij nou enthousiast geworden? En wil je graag zien hoe dit er daadwerkelijk uitziet?

Download dan de VersTrade app in de App- en Google Play Store.