VersTrade op de Horecava

Twee jaar na de laatste Horecava was het eindelijk weer tijd voor een nieuwe! En wat een feest was het! Tijdens de Horecava was er veel gelegenheid om horecaondernemers te spreken en over VersTrade te vertellen.

Leveranciers

We zijn ontzettend trots dat er wederom een enorme toeloop was op onze stand in het vakevenement Horecava. Er waren 11 verschillende leveranciers van het VersTrade platform waaronder De authentieke Italiaanse producten als de Pinsa Romana van Pizza Pinsa en het bier van Angelo Poretti konden daarbij niet ontbreken. Daarnaast vielen de vegan bitterballen van Ajuma Bites en de Acai van Sambazon erg in de smaak bij de bezoekers. Verder waren ook het ambachtelijke ijs van Labois, de halal producten van Asyafood en de soepen van Oma’s Soep te proeven op de VersTrade stand. Elk van deze leveranciers had een groot aantal bezoekers op hun stand, waar ze hun producten konden proeven. Dit gaf de bezoekers inzicht in het brede aanbod van authentieke producten die op het VersTrade platform te vinden zijn. De leveranciers lieten met hun producten precies zien waar VersTrade voor staat; saamhorigheid, authenticiteit en uitstekende kwaliteit!

Horecava 2023 was een groot succes voor VersTrade. Op onze stand konden bezoekers zich laten inspireren door het brede assortiment en vooral de lokale dranken en snacks.