VersTrade op de BBB in Maastricht. Enthousiaste bezoekers, lekker eten en een goed gesprek.

Na drie dagen vol lekker eten en drinken, interessante gesprekken met de bezoekers en een hoop gezelligheid kijken wij terug op een geslaagde BBB beurs in Maastricht. Het is dan ook dé horecavakbeurs voor Nederlandse en Belgische horeca leveranciers en professionals.

 

Leveranciers

Ook deze keer hadden wij verschillende enthousiaste leveranciers op onze VersTrade stand staan. Al deze leveranciers lieten de bezoekers hun heerlijke producten proeven die je via de VersTrade app kunt bestellen.

Zo kon je genieten van heerlijke Fortuna carpaccio van Selektmeat, vegan snacks van Captain Food, ijsjes van Boerderijs en de pizza’s van Deegmeesters. Daarnaast kon je van een heerlijk koud Italiaans biertje van Angelo Poretti genieten en verschillende limonades en mocktails van Bickery Food Group proberen.

Met grote interesse werd er geluisterd naar het verhaal van onze korte keten en vooral de scherpe prijzen vielen in de smaak. Veel bezoekers waren nog niet bekend met het feit, dat ze bij ons heel gemakkelijk bij verschillende producenten via onze app een bestelling kunnen plaatsen.
VersTrade haalt het rechtstreeks op bij de leverancier of producent en alles wordt gebundeld geleverd. Het gratis bezorgen vanaf €250,- werd door veel bezoekers ook als pluspunt ervaren.

Naast de hapjes en drankjes kregen de bezoekers uit binnen en buitenland ook goede uitleg over het VersTrade platform. Met grote interesse werd er geluisterd naar het verhaal van onze korte keten en de bijbehorende scherpe prijzen.

Heb je ons in Maastricht gemist? Dan zien we je graag in Amsterdam!

We staan 9, 10 11 en 12 januari in Amsterdam op de Horecava. Klik hier om je bezoek gratis te registreren.