Een app die de foodservice-markt op zijn kop zet

Een platform waarbij vraag en eenbod direct met elkaar in contact staan. Bij VersTrade vinden voedselproducenten en horecaondernemers een plek waar zij zonder tussenkomst van de groothandel gebruik maken van elkaars kansen en mogelijkheden.

Food professionals

Horeca

Nederland telt op het moment van schrijven ruim 68.000 horecazaken die gebruiken maken van diverse groothandels en bestelmethoden. Met slechts een aantal grote aanbieders in Nederland is de keuze gering en kennen horecaondernemers weinig vrijheid als het gaat om het bestellen van producten. Zeker voor kleinere horecazaken kunnen deze beperkingen invloed hebben op diverse bedrijfsprocessen.

Denk hierbij aan inkoop van producten, het sourcen van pareltjes in de markt en natuurlijk de logistieke afhandeling. Want, de bestellingen die jij plaatst moeten natuurlijk ook bij jou geleverd worden en dat betekent werkonderbrekingen.

Producenten

Als voedselproducent zit een groot deel van je tijd in het bedenken, ontwikkelen en maken van deze pareltjes. Maar, daarnaast moet je je ook nog bezighouden met sales en marketing. Het vinden van horecazaken die graag jouw product op de kaart willen zetten is een uitdaging, maar met het toenemend aantal horecazaken zijn er steeds meer mogelijkheden waar jij gebruik van kunt maken.

Ook bij VersTrade zien we deze groei, en met het toenemend aantal restaurants zijn er steeds meer die zich aansluiten op het platform en dus betekent dat voor jou een podium om je producten te etaleren.

Naast dit podium neemt VersTrade ook nog eens het logistieke proces voor jou uit handen. Want, we komen je producten bij je ophalen, slaan ze voor je op en leveren deze uit aan de horeca na het plaatsen van een bestelling. Zo maken we het voor jou als producent een uitgelezen kans om gebruik te maken van de mogelijkheden die VersTrade biedt.

Freedom in Foodservice

Het gebruiken van de app kent vele voordelen. Zowel voor producenten als voor horecaondernemers. VersTrade is er voor iedereen en dat doen we volledig open en transparant. Zo weet je bij VersTrade altijd met wie je zaken doet, wie je aanbieder of afnemer is en waar je producten vandaan komen óf naartoe gaan. We bieden volledige transparantie in de foodservicemarkt en dat doen we samen met jou.</p>

Wil je weten waar je producten vandaan komen of naartoe gaan en zelf aan het stuur staan van jouw assortiment? Bij VersTrade kan dat. Meer weten over hoe het VersTrade platform werkt? Bekijk dan hier hoe je bestelt en hier hoe je je aanmeldt als producent.